Vi tilbyder

Udflugter

Strøby Turist tilbyder alle former for buskørsel og kan desuden hjælpe med planlægningen af deres næste bustur, de sparer tid og bekymringer. Vi har ideerne og tilbyder desuden at sørge for spisning, kaffebord, entre, guide mm.

Skiture

Strøby Turist har stor erfaring og ekspertise i skikørsel, blandt andet har vi de sidste 5 år kørt for Best Travel til destinationer i Norge. Vore chauffører har gennemgået glatførekursus på Køreteknisk Anlæg i Roskilde, tilrettelagt af Juul Gruppen, så de er trænet til kørsel i vanskeligt terræn og under ekstreme vejrforhold. Alle vore turistbusser er i vinterperioden forsynet med vinterdæk på alle 3 aksler og medbringer snekæder af nyeste udgave, som hurtigt monteres på trækhjul og eventuelt forhjul. Vi kører som udgangspunkt med 2 mands betjening på skiturene. Bussen toilet er funktionsdygtigt ned til -20 grader, fordi vi benytter sprinklervæske i brugsvandet.

Firmature

Kør med bus på virksomhedsbesøg, sightseeing eller andre udflugter med kunder og/eller medarbejdere, vi sørger gerne for planlægning og arranger, at alt forløber gnidningsløst. Strøby Turist råder over mange busser i forskellige størrelser, minibusser med plads til 19 personer, turistbus med plads til 48, 50 eller 58 passagerer. Vi samarbejder med flere busselskaber og kan arrangere buskørsel for flere tusinde passagerer på samme tidspunkt.

Handicapkørsel

Kørsel med kørestole tilbydes, vi har nu 10 minibusser, der alle er indrettet til kørsel med kørestole og kan derfor tilbyde de bedste løsninger. Vi har desuden trappemaskiner, som benyttes ved ned- og opbæring af kørestolsbrugere på trapper.

Skolekørsel

Strøby Turist udfører skole buskørsel i blandet andet Stevns kommune. Vi har en bred erfaring med kørsel af børn i alle aldre, med og uden handicap. Vore chauffører er børnevenlige, serviceminded og forstår at gøre turen til en oplevelse. Prøv os og se, hvorfor vi gør en forskel.

Julefrokost-kørsel

Lad Strøby Turist sørge for bustransport af medarbejderne til og fra julefrokosten. Vi kan desuden tilbyde at arrangere julefrokosten, naturligvis i tæt samarbejde med vore kunder og leverandører. Vi kan klare alt lige fra en traditionel julefrokost med det store kolde bord med lune retter til et utraditionelt julebord med retter, som normalt ikke bliver serveret i julen.

VIP kørsel

Vi forstår vigtigheden af god kundeservice og kan derfor tilbyde forskellige former for VIP buskørsel, kontakt os og hør mere om vores VIP konference koncept. Strøby Turist råder over såvel minibus som turistbus, der er specielt velegnet til denne form for buskørsel.