Det siger kunderne om os

På Konferencecenter Klinten i Rødvig har vi et tæt samarbejde med Strøby Turist, som vi opfatter som en seriøs, kreativ og professionel samarbejdspartner som vi har et upåklageligt samarbejde med,"
fortæller direktør
Jens Tornager fra Klinten.
Strøbyturist giver os en meget høj personlig service både ved bestilling og undervejs på turene. Det er let at få kontakt med Strøbyturist, uanset på hvilken tid på døgnet."
fortæller Finn Høeg,
Direktør, CEO
ShowMeCopenhagen
Strøby Turist er en yderst professionel partner og en meget aktiv del af NETVÆRKET. Vi har kun positive ting at sige om Strøby Turist, der er vores foretrukne virksomhed når det gælder transport. Strøby Turist udviser altid en meget stor grad af fleksibilitet og de er utrolig professionelle i deres arbejde,"
udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud
Strøby Turist har i alle sammenhænge leveret varen, ligesom Strøby Turist har været en særdeles aktiv medspiller og partner i regionens stærkeste erhvervsnetværk, NETVÆRKET, og hele regionens hold HB Køge. Vi kan således varmt anbefale Strøby Turist til andre,"
 
udtaler Jesper Lenskjold der er salg- og marketingchef i HB Køge
Alpenspektakel den danske fanclub har nu i 5 snart 6 år benyttet Strøby Turist til fanklubbens sommerture til Østrig, Tusind tak for mange gode oplevelser,"
 
fortæller Jørgen Pedersen
formand for fanklubben
Alpenspektakel
Ønsker du en buskørsel hvor prisen er konkurrencedygtig og en leverance af dine gæster til tiden, så er det præcis den oplevelse jeg, som indehaver af Outfitter Kompagniet A/S, har haft i vores mangeårige samarbejde med Strøby Turist,"
 
fortæller Villy Eenberg, adm. direktør
Outfitter Kompagniet A/S